Våre tjenester

Vi tar mange ulike oppdrag

Moment Betong utfører et bredt spekter av prosjekter i underentrepriser. Typiske prosjekt kan være betongkonstruksjoner i forbindelse med næringsbygg, ROT-prosjekter, leilighetsbygg, utenomhusarbeid og mindre infrastrukturprosjekter.

Konstruksjoner i plasstøpt betong

Vårt viktigste segment hvor vi påtar oss både ytelses- og funksjonsbaserte prosjekter. Selskapets kompetanse kommer best til anvendelse gjennom funksjonsbaserte prosjekter hvor det er rom for å optimalisere konstruksjonen på kvalitet, lønnsomhet og CO2-profil.

Konstruksjoner i prefabrikkerte betongelementer

Moment Betong har ansatte med lang erfaring innen bruk og behandling av betongelementer. Vi påtar oss gjerne oppdrag hvor vi kan sette sammen en kostnadsoptimal konstruksjonspakke – alt fra prosjektering til ferdig montert.

Sammensatte konstruksjoner

Vår allsidighet kommer til sin rett i prosjekter hvor det er lønnsomt og nødvendig å kombinere ulike materialer og metoder for å oppfylle kundens behov. Kreativitet og lang erfaring, kombinert med dyktige samarbeidspartnere, gjør at vi ivaretar sikkerhet og effektiv gjennomføring på byggeplass.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Moment Betong skal kjennetegnes av vilje og evne til å levere riktig kvalitet i alle faser av våre prosjekter. Ta kontakt for en uforpliktende prat om ditt neste byggeprosjekt.

Våre aktiviteter spenner fra prosjekter med tungt betongarbeid til prosjekter sammensatt av betong, betongelementer og stålkonstruksjon.

Stig Jespersen

Daglig leder